Melding maken van overlijden (dag & nacht): 06 - 33 83 64 64 (bgg: 06-30642871)

Sandra Boorsma Uitvaartbegeleiding

Nadat uw dierbare is overleden komt er veel op u af. Er zijn vele emoties en vragen. Wat nu te doen?

Als zelfstandige uitvaartbegeleidster vind ik het belangrijk om stap voor stap in alle rust de wensen te bespreken. Als de wereld om u heen stil staat stap ik bij u binnen. In betrekkelijk korte tijd moet er veel gedaan en geregeld worden. Dan is het fijn als er iemand is die u daarin kan adviseren en ondersteunen om keuzes te maken. Ik bied graag houvast en troost. Samen bespreken we de wensen wat het beste bij u past om een mooie herinnering te maken en te koesteren.

Inspirerende, creatieve, betrokken en liefdevolle begeleiding.

Sandra Boorsma

Lees verder

Sandra Boorsma

Ik ben geboren in 1969 en woon in Zwaag samen met mijn partner en drie prachtige dochters.

Inspirerend, creatief, betrokken, verzorgend, liefdevol en organiseren zijn de woorden die bij mij passen. Samen met de familie hoop ik een liefdevolle verbinding te zijn tijdens het afscheid van de overledene. Ik luister naar de wensen om zoveel mogelijk mooie herinneringen te maken.

Sandra Boorsma
06 - 33 83 64 64 (bgg: 06-30642871) Stuur WhatsApp bericht

Inspiratie

< Terug naar overzicht

Digitaal nalatenschap

Iedereen heeft digitale bezittingen. Mensen bellen, betalen, mailen en leven via hun digitale apparaten. Maar wat als iemand plotseling overlijdt? Hoe kom je als nabestaande dan bij belangrijke bestanden met emotionele- of zelfs financiële waarde als je geen wachtwoord of code hebt? Onze samenwerkingspartner Digital Life Legacy kan helpen met het toegankelijk maken van deze dierbare data. Zij stellen gegevens veilig en geven rechtmatige erfgenamen op juridisch correcte wijze, toegang wanneer wachtwoorden of toestelcodes onbekend zijn.

Digital Life Legacy is hét kennis- en expertisecentrum in Nederland wat betreft Digitale Nalatenschap en levert de volgende diensten:
• Toegankelijk maken van computers, laptops, tablets of telefoons waar nabestaanden de wachtwoorden en toegangscode niet van hebben.
• Het herstellen van defecte gegevensdragers zoals harde schijven, USB-sticks of geheugenkaartjes
• Verzorgen van presentaties en workshops over de digitale nalatenschap met tips over het zelf veiligstellen van dierbare data
• Onderzoek naar mogelijke aanwezigheid van cryptovaluta van overledenen
• Gratis advies over de online erfenis via hun kennisbank digitale nalatenschap met tips over bijvoorbeeld het opzeggen van een Facebookaccount van een overledene.