Melding maken van overlijden (dag & nacht): 06 - 33 83 64 64 (bgg: 06-30642871)

Sandra Boorsma Uitvaartbegeleiding

Nadat uw dierbare is overleden komt er veel op u af. Er zijn vele emoties en vragen. Wat nu te doen?

Als zelfstandige uitvaartbegeleidster vind ik het belangrijk om stap voor stap in alle rust de wensen te bespreken. Als de wereld om u heen stil staat stap ik bij u binnen. In betrekkelijk korte tijd moet er veel gedaan en geregeld worden. Dan is het fijn als er iemand is die u daarin kan adviseren en ondersteunen om keuzes te maken. Ik bied graag houvast en troost. Samen bespreken we de wensen wat het beste bij u past om een mooie herinnering te maken en te koesteren.

Inspirerende, creatieve, betrokken en liefdevolle begeleiding.

Sandra Boorsma

Lees verder

Sandra Boorsma

Ik ben geboren in 1969 en woon in Zwaag samen met mijn partner en drie prachtige dochters.

Inspirerend, creatief, betrokken, verzorgend, liefdevol en organiseren zijn de woorden die bij mij passen. Samen met de familie hoop ik een liefdevolle verbinding te zijn tijdens het afscheid van de overledene. Ik luister naar de wensen om zoveel mogelijk mooie herinneringen te maken.

Sandra Boorsma
06 - 33 83 64 64 (bgg: 06-30642871) Stuur WhatsApp bericht

Inspiratie

< Terug naar overzicht

Ervaringen

Ervaringen van families

Sandra, hartelijk bedankt voor de goede en mooie verzorging bij het afscheid van onze vader, wat heb je het superlief gedaan allemaal, het maakt dat we met een heel goed gevoel terug kunnen kijken, alle liefs van ons.

~

Sandra Wij zijn zeer tevreden over het afscheid van onze Moeder waarbij JIJ de begeleiding van de uitvaart voor ons hebt gedaan. Vanaf het eerste contact ivm het overlijden en afleggen van onze Moeder, het vervoer van de overledene, de opbaar bij ons aan huis, het regelen van de avondwake en de condoleance alsmede de kerkdienst, uitvaart en begrafenis zijn ons dankbaar en waardevol bij gebleven. Ook alle hand en spandiensten zoals de linten ceremonie, bellenblaas op het kerkhof etc tot aan de afsluiting met de koffietafel rondom de begrafenis wat ook veel mooie en emotionele momenten kent zijn goed en netjes uitgevoerd. We kunnen ondanks de treurige omstandigheden terug kijken op een plezierige samenwerking en een warm en waardevol afscheid van onze Moeder.

~

Mijn kennismaking met Sandra Boorsma had te maken met het overlijden van mijn schoonmoeder. Deze dame is enorm betrokken bij het trieste gebeuren. Het inzicht wat zij heeft t.a.v. de verschillende perikelen die er toch spelen bij een grote familie mede door de emoties heeft Sandra super goed ingeschat. De betrokkenheid en vooral de rust staat bij haar hoog in het vaandel. Het klinkt raar maar een enorme aanwinst is Sandra Boorsma zeker op haar gebied. Mocht het zo zijn dat er in de toekomst weer iemand op dat gebied nodig is dan is Sandra de 1e die ik bel.

~

Wat fijn dat jij zo goed voor onze moeder en ons als familie hebt gezorgd, Sandra. Liefdevol, met een een luisterend oor en ruimte voor een lach en een traan. Elke dag kwam je even bij onze moeder en ons langs, kijken of ze er nog mooi bij lag en om te horen hoe het met ons ging. Sommige wensen voor de uitvaart had onze moeder al doorgegeven maar er bleef nog ruimte over voor ons om die te mogen invullen. Met veel geduld en met ons meedenkend zijn we met elkaar tot een warm, bijzonder en liefdevol afscheid gekomen en waar we met z'n allen met een goed gevoel op terug kijken. Dank je wel Sandra, voor alles. Lieve groet, Namens de gehele familie.

~

Het is al weer enkele maanden terug dat mijn moeder enigszins plots is te komen overlijden. Helaas door ervaring wisten we wie we wilden hebben om de uitvaart te begeleiden. Vanwege een druk bezette agenda ging dit helaas niet lukken. "Je weet hoe we zijn, zoek iemand die daar bij past." was de opdracht. "Wanneer er geen klik is gaat het niet door.". Uit dit gesprek kwam Sandra naar voren. Na eerst een fijn telefoon gesprek te hebben gehad met Sandra daarna een fysieke kennismaking op locatie. Ook hier duidelijk aangegeven dat afscheid nemen iets persoonlijk is en je maar één keer goed kan doen en hierbij de passende mensen moeten zijn. In dit gesprek voelden wij ons direct op het gemak. Met empathie, Westfriese nuchterheid, humor en vooral de openheid om de diverse mogelijkheden af te tasten de eerste stappen weten te zetten. De klik was er dus! Daarna de tomeloze inzet om te ontzorgen en de partijen/locaties te zoeken die paste hoe wij het afscheid voor ogen hadden. Niet schromen om alternatieven aan te dragen om een goede afweging te kunnen maken. Wij kunnen niet anders dan terug kijken op een afscheid die passend was voor mijn moeder, voor ons zelf en de genodigden die aanwezig waren. Dank Sandra, je bent een topper!