Melding maken van overlijden (dag & nacht): 06 - 33 83 64 64 (bgg: 06-30642871)

Sandra Boorsma Uitvaartbegeleiding

Nadat uw dierbare is overleden komt er veel op u af. Er zijn vele emoties en vragen. Wat nu te doen?

Als zelfstandige uitvaartbegeleidster vind ik het belangrijk om stap voor stap in alle rust de wensen te bespreken. Als de wereld om u heen stil staat stap ik bij u binnen. In betrekkelijk korte tijd moet er veel gedaan en geregeld worden. Dan is het fijn als er iemand is die u daarin kan adviseren en ondersteunen om keuzes te maken. Ik bied graag houvast en troost. Samen bespreken we de wensen wat het beste bij u past om een mooie herinnering te maken en te koesteren.

Inspirerende, creatieve, betrokken en liefdevolle begeleiding.

Sandra Boorsma

Lees verder

Sandra Boorsma

Ik ben geboren in 1969 en woon in Zwaag samen met mijn partner en drie prachtige dochters.

Inspirerend, creatief, betrokken, verzorgend, liefdevol en organiseren zijn de woorden die bij mij passen. Samen met de familie hoop ik een liefdevolle verbinding te zijn tijdens het afscheid van de overledene. Ik luister naar de wensen om zoveel mogelijk mooie herinneringen te maken.

Sandra Boorsma
06 - 33 83 64 64 (bgg: 06-30642871) Stuur WhatsApp bericht

Inspiratie

< Terug naar overzicht

Stilgeboren, baby- en kinderuitvaarten

Stichting Félice helpt ouders die geconfronteerd worden met het verlies van hun jonge kind.

Een mooi afscheid is van onschatbare waarde bij het overlijden van jonge kinderen. Daarom is een waardevolle herinnering van onschatbare waarde. Ouders halen hier troost en kracht uit. Stichting Félice schenkt op verschillende momenten in het eerste jaar na het overlijden aandacht aan het grote gemis wat ouders ervaren. 

Stichting Félice biedt een vergoeding tot 100 euro voor mooie extra's tijdens de uitvaart. Bijvoorbeeld: een mooi kistje, mandje of urntje.

Stichting Félice biedt nog veel meer, kijk voor meer informatie op de website.