Melding maken van overlijden (dag & nacht): 06 - 33 83 64 64 (bgg: 06-30642871)

Sandra Boorsma Uitvaartbegeleiding

Nadat uw dierbare is overleden komt er veel op u af. Er zijn vele emoties en vragen. Wat nu te doen?

Als zelfstandige uitvaartbegeleidster vind ik het belangrijk om stap voor stap in alle rust de wensen te bespreken. Als de wereld om u heen stil staat stap ik bij u binnen. In betrekkelijk korte tijd moet er veel gedaan en geregeld worden. Dan is het fijn als er iemand is die u daarin kan adviseren en ondersteunen om keuzes te maken. Ik bied graag houvast en troost. Samen bespreken we de wensen wat het beste bij u past om een mooie herinnering te maken en te koesteren.

Inspirerende, creatieve, betrokken en liefdevolle begeleiding.

Sandra Boorsma

Lees verder

Sandra Boorsma

Ik ben geboren in 1969 en woon in Zwaag samen met mijn partner en drie prachtige dochters.

Inspirerend, creatief, betrokken, verzorgend, liefdevol en organiseren zijn de woorden die bij mij passen. Samen met de familie hoop ik een liefdevolle verbinding te zijn tijdens het afscheid van de overledene. Ik luister naar de wensen om zoveel mogelijk mooie herinneringen te maken.

Sandra Boorsma
06 - 33 83 64 64 (bgg: 06-30642871) Stuur WhatsApp bericht

Inspiratie

< Terug naar overzicht

Uitvaartbegeleiding bij jonge gezinnen

Jonge kinderen betrekken bij een uitvaart, kan dat wel?

Jazeker! Dat is zelfs heel erg belangrijk. Waar vroeger de kinderen werden weggestopt is er nu heel veel ruimte om mee te denken als kind. Op het moment dat er een jonge ouder overlijdt ben je niet alleen je partner verloren, maar ook de vader of moeder van de kinderen. Het is fijn om de kinderen te betrekken op een wijze die bij het gezin past. Het is belangrijk dat de kinderen uitspreken wat ze denken en wat ze voelen. Door middel van het spelen met rouwspeelgoed en kleurplaten geef ik ze de ruimte om te laten zien wat belangrijk voor ze is op dat moment. Door het spelen met uitvaartspeelgoed kunnen we ook alvast de afscheidsplechtigheid 'oefenen'. Wat gaat er deze dag allemaal gebeuren? En wie weet komen er nog hele mooie idee├źn bij. Alles is bespreekbaar; er is zelfs een rouwauto waar je met stoepkrijt op kan tekenen. 

Laat kinderen hun wensen uitspreken.